Laffens drift og vedlikehold leverer vaktmester, prosjekt- og konsulenttjenester for boligsammenslutninger, næringsbygg m.v. Virksomheten ble stiftet som enkeltpersonforetak i 2008. I 2012 ble det etablert som et aksjeselskap.

Laffens drift og vedlikehold skal bidra til forebyggende vedlikeholdsrutiner og kontroll med tilstanden på ulike installasjoner. På denne måten skal kunden også kunne planlegge sine økonomiske disposisjoner.

Vi tar oss av den daglige operative driften for boligsammenslutninger. Det gir deg tid til å utvikle og forvalte eiendommen.

Laffens drift og vedlikehold skal skape verdier gjennom å være en tjenesteyter som tilfredsstiller kundenes behov for trygg forvaltning av bygninger og utomhusanlegg.

Selskapets vekst skal være tuftet på stabile kundeforhold og evnen til å rekruttere initiativrike og selvstendige medarbeidere som tilfører bedriften noe nytt og verdiskapende.

Laffens drift og vedlikehold leverer vi altomfattende vaktmestertjenester til borettslag og sameier i Oslo. Med oss på laget får du og dine personlig service slik vi liker å kjenne vaktmesteren, samtidig som du får en tjeneste med gjennomføringsevne.

Ta kontakt!